Lehet annak kovetkezmenye, ha elkapartam egy anyajegyet es az verzett is?
Jaj, en nem piszkaltam! Isten orizzen! Csak veletlenul odakaptam, nem is tudom hogyan...
Viszont ez gyakran elofordul, es mindig attol felek hogy lekaparom akaratlanul...
Mondtam anyumnak is, de nem igazan foglalkozik vele:((
Ez túl komoly dolog, hogy ne foglalkozz vele. Látogatóban jártam egy melnómás osztályon, 35 paci közül csak egy maradt meg 1 éven belül. És még számos példát mondhatnék.
Tehát sürgősen bőrorvos. Neadj Isten, hogy a 2013-as újévet már odafent töltsd!
Jaj, most nagyon megijedtem:((
De mit tegyek ha anykamat nem erdekli? Csak 17 eves vagyok...
Én ugyanebben a helyzetben vagyok, mármint hogy véletlen belekaptam, mert beleakadt a nyakláncom (a kulcscsontomnál van az anyajegy) és kivérzett! Ez tegnap este 11-kor történt, ma reggel láttam hogy elég csúnya sebes lett. Utánaolvastam a neten, és a fentiekhez hasonló dolgokat találtam, ami nem túl megnyugtató. Ezért hát irány a bőrgyógyászat. Mit gondoltok mi következik? Odaérek, ajtón kitéve: csak időpont egyeztetéssel fogadunk betegeket. A földszinten kérhetek időpontot. OK. Lemegyek, kérek, és mondja hogy februárra tud adni...
Hát az érdekes, nekem csak egy anyajegyet kéne megnézetni...
De akkor sem tud előbbre adni. Ja jó, akkor hagyja, majd keresek más megoldást.
Úgyhogy most vagy magánrendelésre megyek, vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!