Van még valaki akit irritál a textil zsebkendő, s csak papírt használ?
ki használ még textil zsebkendőt?
nekem konkrétan erről az öreg papókát jutnak eszembe, miután megtörölték orrukat elrakták a zsebükbe és újra elővették ha kellett.
Egyáltalán nem higiénikus,igen gusztustalan. szerintem a fiatalok csak papírt használnak ,szerintem sokan nem is tudják hogy mi az a textil zsebi.
Nagyon érdekes kérdés. Nem írom le, pontosan kit és hol, de a múltkor egy sztárügyvédet láttam, ahogy elegánsan előveszi a textilzsebkendőjét és miközben mindenki őt nézte (nem a zsebkendő, hanem amiatt, mert éppen beszédet tartott), használta is. Engem is kissé meglepett. Ez alapján azt hiszem, felfogás kérdése.
Itt szerintem nem az a kérdés, hogy illő vagy gusztusos-e a textilzsebkendő, hanem hogy annak számít-e. Idősebb férfikörökben ezek szerint nem. Abszolút jól szituált férfiak esetében sem.
Gyerekkoromban textilt használtunk. Aztán suliban, gimiben gáz lett egy idő után, átszoktunk papírra. Most utánanéztem hol tudnék textil zsebkendőt venni, 6 darab 3600 forint körüli áron van. Brutális. Gyerekkoromban nekünk és szüleinknek volt több tucat textil zsepi, gyerekeknek vidam mintás, fateromnak elegáns, öltönyhöz passzoló színű is.
Én a papírzsebkendőt is összhajtogatom és zsebre rakom, amíg van benne "hely" egy újabb fújásnak és ki nem tudom dobni valahol a kukába. Szóval ilyen szempontból a textil zsepi nem gusztustalanabb használatát tekintve.
Az egyetlen különbség számomra a mosás. De a gép elintézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!