Hogyan idézhetek elő hosszútávú memóriavesztést?
Van egy csomó dolog, ami negatív hatással van az idegrendszeremre. Nem tesz jót nekem a napi stressz, mert elcsesztem valamit az életemben, amit ha tehetném, máshogy csinálnék. Csak foglalja a helyet és - mint mondtam - tönkretesz. Valaki tud rá módszert amivel lehet törölni az agyból nagy mennyiségű adatot?
Komolyra fordítva a dolgot, tényleg kéne valami ilyen.. kb 2-3 év jó lenne vissza.
De a kómába esés is érdekelne, hogy milyen praktikák vannak.
Gondolom, első ránézésre senki sem veszi ezt komolyan, ellenben velem. Ha kérhetem gondolkozzatok a kérdésen, és csak arra koncentráljatok, a félreértéseket, és fölösleges szidásokat elkerülendő.
Elektrosokkal... de ugy nem tudod megmondani, mit felejts el.
Ha csak a rossz nem kell, akkor csono modszer van arra, hoyg a tortentekhez kotodo negativ ÉRZELMEKET süsd ki, ettol még az emlek megmarad, csak mar nem fog kinozni. Kineziologia, NLP, Deeksha, stb. Ilyesmik.
Ezen az oldalon találsz egy csomó hipnózissal gyógyítót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!