Kakiltatok már ilyet?
Így nagyon fájt a hasam,de nem kellett kakilnom,de már annyira fájt hogy ráültem a wc-re hogy legyen valami.Először csak erőlködtem,de csak egy bogyó jött és még minidg fájt,aztán egyszercsak hirtelen kijött egy egész hurka,de ilyen nagyon világosbarna agyagszínű.Utána nagyon hányingerem lett,azt hittem hányni is fogok,de aztán jött még egy adag de ez már inkább ilyen hígabb,utána még vagy 10 percig ültem a wc-n és jött még 2 vagy 3 ilyen adag.Utána elmúlt a hasfájás meg minden.Szerintetek ez mitől lehetett?
16/L
de a bogyó után egy nagyobb hurka jött,ami még nem volt folyós:S
és miután az kicsúszott utána jött a hányinger
Velem is volt hasonló, csak velem sajna nem a WC-n történt. Jobban mondva a WC-ben voltam, csak én épp hánytam, és hát hátul meg jöttek az egyéb dolgok. A bugyi ment a kukába, az élet meg tovább. Szerencsére lakótársnőm éppen nem volt otthon. Ciki lett volna.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!