Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kell éreznem fű szívása után?

Mit kell éreznem fű szívása után?

Figyelt kérdés
Tegnap füveztem (nem elsőre) és kiváncsi vok hogy amit éreztem az az volt e amit kellett!
2009. máj. 17. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Hogy hülye voltál?
2009. máj. 17. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Bűntudatot!
2009. máj. 17. 11:43
 3/9 anonim válasza:

tetszenek az előző válaszok :)

ez olyan azt hiszem mint amikor valaki megkérdezi, hogy orgazmus volt-e amit éreztem... :) egyértelmű a válasz :)

2009. máj. 17. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Mindenki másképp éli meg, nagyon szubjektív, ki mit érez ilyenkor. de úgy általánosságban az ember ilyenkor kicsit úgy érzi, mintha egy másik valóságba billent volna át, másképp érzékelsz dolgokat, másképp értékeled magad körül a külső behatásokat (hangok, ízek, illatok) és elvontabban gondolkozol, hajlamos vagy elvont képekben kifejezni magad, ha beszélsz. előfordulhat, hogy olyan dolgon, ami amúgy abszolút nem vicces, képes vagy fetrengeni a röhögéstől, vagy épp fordítva.
2009. máj. 17. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Kicsit elzsibbad az agyad, a mozgáskoordináció megváltozik. Mindenen tudsz nevetni / vagy pont annyira betompulsz, hogy meg sem tudsz szólalni.
2009. máj. 17. 12:03
 6/9 A kérdező kommentje:

hit igen...akkor megvolt a várt hatás:)

röhögés...meg a beszéd, amit kiemelnék:D nem tudtam semmit elmondani öööö nélkül...úgy beszéltem mint a politikusok...ááá..büntudat???nem éri meg;) az hogy hülye voltam...az lehet...de nem bántam meg és ez a lényeg;)

2009. máj. 17. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

A 2 első nagyokosnak gratulálok, hogy lepontozott. én legalább a kérdésre válaszoltam. nem kellett volna még 1-2 évet az óvodában maradnotok, emberek?

(3. voltam)

2009. máj. 17. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
57%

én első

Kedves harmadik nem pontoztalak le, mivel még egyszer se értékeltem ezeken az oldalakon, mert baromságnak tartom.

Baromságnak mint a füvezést.

2009. máj. 17. 12:10
 9/9 anonim válasza:
Félreértések elkerülése végett, a 3. én vagyok. 30 éves nő. aki harmadinkak írta magát szerintem az a 4. :) egyszerre írhattunk
2009. máj. 17. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!