Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valami jó ötletetek...

Van valami jó ötletetek felfázásra?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Mászkálj zokni nélkül jégen.
2011. dec. 13. 16:45
 2/6 LadyLee ***** válasza:

A súlyos, akkor mindenképpen doki. Egyébként nekem szoktak segíteni a hüvelyflóra helyreállítására szolgáló kúpok. A Floragyn volt nálam a leghatásosabb, de azt asszem már nem kapni (és volt it a GYK-n, aki azt írta, hogy neki nagyon nem jött be). Mindenesetre nálam ezek jól működnek.

Egyébként meg a klasszikusok: sok folyadék, pihenés és tőzegáfonya kapszula.

2011. dec. 13. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja hogy gyógyítani akarod a felfázást? Akkor azt szerintem ne ebbe a kategóriába írd. Van olyan, hogy egészség...
2011. dec. 13. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Tarts magad (főleg derék-csípő-szemérem tájékon) melegen, igyál SOK folyadékot (lehetőleg meleg teát), esetleg kérd meg valakit, hogy hozzon neked a gyógyszertárból urogint (ezt italba kell tenni, nekem bevált), súlyosabb esetben (pl. ha vér van benne), akkor antibiotikum kell. Én nagyon felfázós vagyok, szóval mindig van itthon Monural recept, ez antibiotikum, amit egyszer kell bevenni, pocsék íze van, de beválik. Ha enyhülnek a tünetek, akkor is kerüld a nemi életet még pár napig. Jobbulást!
2011. dec. 13. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, kihagytam, hogyha van otthon, főzz egy kis kamilla teát, szűrd le, és öblögesd a területet, mert gyulladáscsökkentő.
2011. dec. 13. 16:53
 6/6 A kérdező kommentje:
szedek vmi tablettát, amit még a nyaraláson vettem, ott is fel voltam fázva, tea is megy.. köszi!
2011. dec. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!