Mitől véres a széklet?
És amikor régebben elmentél orvoshoz, írtak fel valami gyógyszert? Vagy csak elengedtek ennyivel,hogy egy kis belső aranyér, majd elmúlik??
Lényeg,hogy ha egyszer már volt aranyered , akkor az bármikor kiújulhat, nekem is amikor először volt aranyerem akkor egy idő után újra előjött. Én szoktam venni vény nélkül kapható kúpot gyógyszertárban és azt használom ameddig el nem fogy. Általában már 1-2 kúp használata után elmúlt a vérzésem. Szerintem próbáld ki, az a neve,hogy Mastu végbélkúp. Ha az sem használ akkor menj el újra orvoshoz. Ilyenekre meg ne is gondolj,hogy rákos vagy. Nekem több ismerősöm is vérzett már, ki aranyértől, ki mástól de egyik sem volt rákos....
Szánalmas,hogy mennyire hülyék az orvosok. Mi köze ehhez egyáltalán a nőgyógyásznak???Botrány...
majd azért írd meg,hogy hatott-e a kúp..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!