Szedsz Hair Clinic kapszulát? Meg vagy vele elégedve?
Szia!
Kezdetben nagyon sokat vaciláltam hogy szedjem e vagy sem..de a körülményeket figyelembe véve valamit tennem kellett! Erősen festett,töredezett vékony szálú hajam volt. Kb. 5-6 évig festettem ami eléggé tönkretette a hajam. Az utóbbi fél évben olyan szinten kezdett el hullani a hajam hogy ahová csak néztem a hajszálaim vettek körül! Nem vettem komolyan mindaddig, amíg nem kezdtem el kopaszodni a homlokomon!
Másfél hónapja hallottam a Hair Clinic kapszuláról, amit nemsokkal utána meg is vettem! A 90 darabos kiszerelést vettem meg napi 2x1es dózisba szedem és hát mit ne mondjak meglepett! A hajhullásom szinte teljesen megszűnt ami ki is hullik az egészséges mennyiségben, dúsabb mint valaha és rengeteg babahajszálam nőtt azóta! Nőni nem nőtt még tőle a hajam viszont nem töredezik ami csak jót jelent.. E mellett persze jobban odafigyelek a hajam ápolására, heti 2x hajpakolást viszek fel és a hajszárítót sem a legmelegebb fokozaton használom!
Én csak ajánlani tudom..egy próbát megér de nagyon szigorúan be kell tartani a dózist. Én folyamatosan szedem és nem bírom abbahagyni mert a hatás lenyűgöző:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!