19 évesen magas a vérnyomásom. Mitől lehet ez, és mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja szedek rá gyógyszert(50 mg-os Betaloc-ból egy felet naponta) és mégis előfordult kétszer is hogy felment 150-re a vérnyomásom.Voltam vérvizsgálaton, és EKG-n is de nem találtak semmit.Ha lehetséges, szeretném ha nem kellene életem végéig szedni a gyógyszert,mert még elég fiatal vagyok hozzá...2009. máj. 16. 23:55
1/5 anonim válasza:
És mit gondolsz, msot milyen választ fogsz kapni? Ha ennyi adatra ír valaki neked egy "tanácsot" akkor az kb olyan is lesz.. 19 évesen nem minden ember egyforma ám! Persze fel lehet sorolni:
-sportolás hiánya
-nem megfelelő táplálkozás
-nem megfelelő vitaminbevitel
-nem megfelelő regeneráció (alvás)
-pia
-cigi
-drog
-lappangó betegség
STB!
2/5 anonim válasza:
Śzerintem a fél szem betaloc kevés. Egyél napi 30g étcsokoládét az állítólag csökkenti a vérnyomást.
3/5 anonim válasza:
És mi emeli? Mert nekem volt, hogy leesett 108/44-re (többször is hasonló értékre) Bezzeg ilyenkor a pulzusom a (nekem) átlagos 63 helyett 92-re ugrik....
4/5 anonim válasza:
A fokhagyma is csökkenti a vérnyomást.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem cigizek, nem iszok, drog meg aztán végképp...Ha az alvás is valóban befolyásolja, akkor lehet hogy tényleg arról van szó, mert azzal tényleg vannak problémáim.
Köszi a válaszokat!
2009. máj. 22. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!