Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A torkombol mért jön fel...

Fibbrizzo kérdése:

A torkombol mért jön fel álandoan valami váladék?

Figyelt kérdés
Elég régota ez van valami álandoan feljön a torkombol .olyan mint a sima nyál nem gennyes semmi csak mindig nyeléskor feljön mint amikor torokgyulladásom van .De ez most normális vagy valami nincs rendbe ?
2011. dec. 12. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha áttetsző ragadós, sűrű váladék, akkor valamire allergiás vagy. Nekem a tej, hal, mogyoró, gyógyszerek okoznak ilyen allergiát.
2011. dec. 12. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Első: Nálad hogyan állapították meg az allergiát?

Nem gyanakodtak először refluxra?

2011. dec. 14. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Én magam jöttem rá, hogy ha olyat eszek, amire allergiás vagyok, akkor jön fel ilyen víztiszta nyák. Akkor is előfordul, ha gyógyszert veszek be. Sok gyógyszerre allergiás is vagyok. A hal, mogyoró is ilyen tüneteket okoz. Örököltem ezt anyukámtól, ő is allergiás volt. róbáld megfigyelni mitől lehet? Vérből is tudnak csinálni allergia vizsgálatot. Menj el a háziorvosodhoz, hogy beutalót adjon. A tej is okozhat ilyen tünetet. Szedjél immun erősítőt. Én szedek flavint, C vitamint.
2011. dec. 14. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Mivel refluxra gyanakszik, másfelé vizsgál. De ha annak a másfelé vizsgálatnak megjön az eredménye, és negatív, rákérdezek az alapos allergia-vizsgálatra, lehetséges-e?

Allergia esetén immunerősítés? Szerintem ez egyfajta lassú öngyilkosság.

2011. dec. 14. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem értelek, miért lenne lassú öngyilkosság? Van egy Pollen grappe kapszula, ami gyógynövényben kapható. Ez is nagyon jó allergiára.
2011. dec. 15. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Allergia esetén az immunrendszer stimulálásával csak erősíted az allergiás tüneteket, és mellette még más kárt is okozhatsz.

Bár az önmagában köztudott, hogy ha az allergiát nem tünetmentesítik, akkor rosszabbodhat, nagy eséllyel.

2011. dec. 15. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!