Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány éves koráig nőhet (magass...

Hány éves koráig nőhet (magasság) egy nő?

Figyelt kérdés
A lányom az ETO-nál kézizik ifiben kezdő játékos (kapus).18 lesz 170 magas 53 kg.Már majdnem 2 éve nem nőtt, muszály lenne neki mert így nem sok esélye van a felnőtt keretbe bekerülni, pedig a tehetsége meg van hozzá.Kellene valami tuti tipp a hízásra is mert az is nagyon fontos volna
2009. máj. 16. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
tippet nem tudok de nőni fog még szerintem.
2009. máj. 16. 20:59
 2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom 18-20 egyéntől függ , de én 18 vagyok és már egy éve nem nőttem semmit
2009. máj. 16. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg már nem fog nőni, sőt: a lábmérete is marad a mostani. Fejlődni még viszont kb.21-22 éves koráig fog.

Hízáshoz: kalóriadús /sajnos nem túl egászséges/ ételek: sajtok, sütemények, csokoládék, tészták, stb. De a zöldség-gyűmölcs nagyon fontos egy sportolónak is!

2009. máj. 16. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok és 6.as korom óta vagyok 158 cm... Azt kell nézni, hogy évente hány cm-t nőtt eddig, és ha egyre kevesebbet vagy egyáltalán nem nőtt 1 éve, akkor nem nagyon fog tovább nőni! Első menzesz előtt nő egy nagyot,utána maximum már csak pár centit évente. De ez egyéni, szóval lehet hogy nőni fog, lehet hogy nem....:D
2009. máj. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!