Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Voltatok már meztelenül...

Voltatok már meztelenül bőrgyógyászati vizsgálaton?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 12:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se aggódj emiatt, az orvosoknak ez egy mindennapos rutin dolog, pont lesz@rják, hogy ki hogy néz ki meztelenül. Én fiú vagyok és voltam már bőrgyógyásznál, aki nézegette a velem egykorút, de nem érdekelt különösképpen. Sőt olyan is volt már, hogy az alsómba toltak fel egy kétméteres csövet, na az sem volt egy kellemes szituáció, de túléltem.
2011. dec. 11. 16:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már én is meztelenül bőrgyógyászaton.A szemérem ajkamon volt egy kis pötty, a belső felén.
2011. dec. 12. 08:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Teljesen meztelenül biztos nem kell lenni, mert ha felül vizsgál, akkor alul van rajtad ruha, ha pedig alul vizsgál akkor felülről vagy felöltözve. Minden anyajegyet megvizsgálnak a testeden, bárhol is van.
2011. dec. 12. 09:01
 14/19 Fanta ***** válasza:
100%
Ne parázz,én is húztam-halasztottam addig,amíg kiderült a hátamon lévő anyajegyről,hogy rákos!Azt mondták,ha később mentem volna,lehet,már nem élnék!!!3 hete műtöttek,és talán megmenekültem!Ki lehet bírni,mindig ez legyen előtted,hogy talán az életed múlhat ezen!Én most tapasztaltam meg!Azóta egy szalmaszálat se lehet keresztbe tenni a seggemben,úgy járok kontrollra,mint a kisangyal!!!!!Szemernyi szégyenérzetem sincs!Az a jó,ha minél alaposabban megnéznek!Ha valaki csak úgy végigszalad a nagyítóval a testeden,az nem látja meg az apró elváltozást!Te is figyeld magad,vagy nézesd meg magad MINDIG a barátoddal,és ha bármelyik anyajegyeden elváltozást észlelsz,azonnal indulj orvoshoz!Csak arra tudlak biztatni,ne halogasd a vizsgálatot!!!Időben felfedezett bajra gyors a gyógyulás!
2011. dec. 12. 14:52
 15/19 anonim válasza:
100%
inkább az foglalkoztasson, hogy negatív eredményed lesz e
2011. dec. 15. 02:03
 16/19 anonim válasza:
40%

hát szerintem elég ha tiszta bugyiba mész ,de én a helyedben

már gyűjtenék valami spéci bugyira amivel a nőgyógyászt lehet meglátogatni szülés céljából

2011. dec. 15. 05:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
És hogyha éppen megy valaki bőrgyógyászhoz és le kell venni de éppen meg jött na olyankor ti mit mondanátok
2011. dec. 16. 19:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért amikor időpontot kérsz, akkor már lehet sejteni, hogy kb. mikor fog megjönni. De a legrosszabb eset, hogy kérsz egy másik időpontot, ha a nemiszervedet is meg akarja vizsgálni.
2011. dec. 16. 19:41
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
hát nekem is sok az anyajegyem de nekem nem kellett eddig csak derékig levetkőznöm
2012. febr. 18. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!