Ez mi lehet? Olyan szar.
Figyelt kérdés
szóval mindig melegem van
ezért amikor itthon vagyok,csak egy szál bugyiban meg pólóban flangálok,de még így is majdnem besülök
ezért a szüleim s mindig veszekednek velem
de nem tehetek róla,ha fel kéne vennem egy farmert,meg egy hosszujjút,én itt halnék meg
és van egy ilyen fura dolgom,hogy ha szomjas vagyok,akármennyi vizet iszok,mégis száraznak érzem magam,és csak az segít,ha ilye limonádé féleséget iszok,hogy vízbe teszek citromlevet. akkor nem vagyok szomjas
ez mitől lehet?
13l
2011. dec. 10. 11:27
1/2 anonim válasza:
Hány fok van a lakásban?
Ha a bugyi zavarja a szüleidet, vegyél fel egy rövidnadrágot, annyit ki lehet bírni.
A vízre vonatkozó kérdésre nem tudok válaszolni, de nem értem, hogy miért baj, ha citromot teszel bele. :)
2/2 anonim válasza:
A szüleidnek nem veszekedni kéne Veled,-pláne azért amiről nem tehetsz-, hanem endokrinológushoz vinni, mert ez hormonprobléma is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!