Vörös, vízhólyagos, nedvedző tenyéren és ujjakon lévő ekcémára tudnátok vény nélkül kapható kenőcsöt? (lent)
Télen mindig előjön. Örököltem a hajlamot. Csak a kezemen van még a házimunkát is alig tudom elvégezni, a krumplit se tudtam megpucolni, a húst se felvágni feszül a bőr, a sebek fájnak, berepedeznek, attól ha vízzel kezet mosok meg kiszárítja. Reggelente az első gondolatom, hogy fájnak a kezeim és fogni se tudok rendesen, mint akinek levágták a kezeit... Pokolian érzem magam. Még a mosott ruhákat is nehezemre esik kiteregetni. Zoknikat húzok a kézfejeimre, amelyek persze nedvesek lesznek a hólyagokból kifolyó víz miatt. Egy nap több pár zoknit is elhasználok így. Boltokban lehet hülyének néznek mert kesztyűvel próbálom elrejteni, meg dugdosom a kezeimet nehogy észre vegyék mások.
Tüneteim a kezemen,tenyeremen:
Bőrpír, vizes csomós gyulladás, nedvezés, hámlás, bőrmegvastagodás, s mindezekkel együtt viszketés, esetleg bőrszárazság és repedezés jár.
Talán menj el bőrgyógyászhoz...
Heti 2x bekened éjszakára a kezed elocomos krémmel és semmi tüneted nem lesz. És ez még nem is árt a bőrödnek.
Elég durván hangzik! és a képek is elég ...
A sudocrem-re az van írva, hogy ekcémára is jó. Nálunk popsikenőcs a 11 hónapos lányomnak.
Szerintem mindenképp menj el bőrgyógyászhoz!
Ja, és az Aloe Vera állítólag mindenre jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!