Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A méz jó a köhögésre, de...

A méz jó a köhögésre, de mennyit egyek? Mert azt hallottam, hogy a túl sok méz hányingert okos. Mennyire igaz ez?

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy 2 dl-es bögrébe tegyél egy teáskanálnyit a teához, de a tea már ne legyen forró! Semmi bajod nem lesz. Az arra érvényes, amikor magába fogyasztják...valakinél okozhat hányingert valóban.
2011. dec. 9. 17:23
 2/7 bánomisén ***** válasza:

Mint ahogy minden édesség hányingert okoz, ha túl sokat eszel belőle :-)

Tegyél bele egy bögre langyos (NEM forró!) teába 1-2 teáskanál mézet és naponta 3-4 ilyen bögrével igyál meg. Vagy, ha meg tudod enni kanálból, akkor napi 3-4-szer 1-2 teáskanál méz biztosan segíteni fog.

2011. dec. 9. 17:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Egyébként a sima fogyasztására gondoltam, nem teával. :)

2011. dec. 9. 17:38
 4/7 bánomisén ***** válasza:
1-2 teáskanál méztől biztosan nem lesz hányingered, még ha naponta többször is nyalogatsz mézet.
2011. dec. 10. 11:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. dec. 10. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem most pont ez a gondom, hogy a reggeli teljesen éhgyomorra bevett 1 evőkanál méztől hányingerem van, ami aztán elmúlik.

Engem annyira nem zavar, hogy ezért abbahagyjam.

Csak nem tudom, hogy ez kórosat jelent-e és ez indokolja-e azt, hogy abba kell hagyni az éhgyomorra való bevételt?

2012. júl. 20. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Én legutóbb egy teáskanállal ettem és két perc alatt nagyon erős hányingerem lett, majd ki is jött. :/ Nem tudom? miért.
2018. febr. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!