Normális az, hogy kb.3-4. naponta úgy fáj a fejem, hogy úgy érzem mindjárt "felrobban"? :o :/
Az elmúlt 2 hétben már vagy 4x-5x előfordult, hogy kegyetlenül fáj a fejem, de semmivel sem tudom csillapítani a fájdalmat. Gyógyszert is bevettem és még le is feküdtem, hogy pihenjek, de még aludni se tudtam volna annyira gyötört a fájdalom...
Lehetséges, hogy valami baj van? :/
Köszönöm a hozzászólásokat. Egy részt az is baj lehet, hogy nem iszok sokat, mert tény: nagyon keveset iszok... :/ Másrészt valaki írta üzenetben, hogy lehet, hogy valamilyen gerincproblémám lehet, s igaz, hogy nekem gerincferdülésem van. Lehet esetleg ez is az oka?
Bár mostanában már nem fájt a fejem, de el kéne menni orvoshoz, tudom...
Nekem kb 12 éves koromban szinte minden nap délutánra úgy megfájdult a fejem, hogy a pislogás is fájdalmat okozott. Ez így ment vagy fél évig. Aztán elmentem szemészhez, és rájött hogy nekem szemüvegre van szükségem... hordtam, és tényleg elmúlt. Rossz volt a szemem, gondolom a megterhelés miatt lehetett... Mostanra már nem hordom, de már nem is szokott fájni. Lehet neked is ez a gondod.
Rosszabb esetben lehet, migréned lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!