Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megírnátok Nekem, hogy a...

Megírnátok Nekem, hogy a cukorbetegek milyen élelmiszereket ehetnek?

Figyelt kérdés
Azért szeretném megtudni, mert mindenhol azt olvasom, hogy mit nem lehet enni, de az sehol nincs felsorolva hogy mit igen. Most tudtam meg, hogy még a krumpliban is van "cukor" így azt sem adhatom a gyermekeimnek. Pár napja kerültem ebbe a helyzetbe és nagyon tanácstalan vagyok. Kérem írjon az, aki tud ebben tanácsot adni. Köszönöm.
2011. dec. 7. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:
2011. dec. 7. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:
A finomított lisztet és a cukrot kell kerülni lehetőleg. Kukorica lisztet használhatsz, kukoricadarát, teljes kiőrlésű liszteket, rizst, durum lisztből készült tésztát(ritkán és keveset) húsokat főleg szárnyast és halat párolva, sovány felvágottakat(pulykapárizsi). Tejet mellőzni kell lehetőleg.Zöldségeket, tököt, cukkinit padlizsánt.Zöldfűszerként pedig a kapor gyógyszer a cukorbetegeknek.
2011. dec. 7. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!