Miért nem közeledik felém úgy a barátom (élettársam) mint régen? Mi lehet a baj?
Fiatal korom ellenére összejöttem egy fiúval aki 9 évvel idősebb nálam. Már össze is költöztünk, együtt vagyunk több mint 3 éve. De kb 1 éve olyan más velem. Nem ad magától puszit,és csak akkor mondja hogy szeret ha szexelünk.
Nem ölel át, és ha én át akarom ölelni akkor azt mondja hogy na gyorsan...Régen nem volt ilyen..De azt mondja hogy minden kapcsolatban csak az első 2 hétben van ilyen puszi smaci ölelés.IGAZ EZ? és mikor kérdezem akkor azt mondja hogy szeret, de akkor könyörgöm mért nem mutassa ki? :( Velem van a baj?
Nem nem igaz!
Ha szeretsz valakit akkor szereted és nem csak 2hétig. Ha előtte ki tudta mutatni, akkor most is ki kéne. Ő már nem szeret téged, nem tudom mért nem mondja el, de ebből a kapcsolatból ha van egy kis eszed, minél előbb kilépsz. Tudom hogy nagyon nehéz, sőt borzasztó, de ne hagyd, hogy ezt csinálja veled. Ez egyáltalán nem természetes viselkedés. Persze az is kérdés hogy az életetek többi területén milyen veled, de igazából ez a viselkedés magáért beszél... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!