Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Luxushajó és AIDS. Annyi féle...

Luxushajó és AIDS. Annyi féle ember van ott összezárva, nem esélyes az aids-et elkapni? Vagy hogyan szürik a személyzetet? és milyen gyakran?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy elég szabadelvüen élnek ott az emberek, elöfordul a gyakori partnercsere. Mi van ha valaki beviszi a vírust és ott elterjed? Azért érdekel, mert nemsokára én is oda megyek dolgozni. Nem azt mondom, hogy mindenkivel össze akarok feküdni, csak érdekelne, hogy mennyire esélyes, hogy összeszedek valamit ott...
2011. dec. 6. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Óvszerről hallottál már cica?
2011. dec. 6. 21:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz. hallottam. de nem ez volt a kérdésem lényege. hanem az, hogy mennyire esélyes, hogy egy aids fertözött bekerül a személyzet közé.
2011. dec. 6. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Téged megszűrtek? Vagy tájékoztattak róla, hogy szűrni fognak rendszeresen?

Nem esélyesebb, mint bárhol máshol.

2011. dec. 6. 22:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, meg. de nekem ez lesz az elsö szerzödésem. minden szerzödés megkezdése elött kérik a vizsgálatot, vagy csak az elsö elött? de ha valaki hazamegy szabadságra és összeszed valamit valakitöl akkor bevihet bármilyen kórt...
2011. dec. 7. 04:24
 5/5 anonim válasza:
Nem mindegy? Vigyázni kell magadra és nem kapod el. És egy AIDS beteg ember is ugyan úgy ember.
2011. dec. 7. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!