Ez mitol lehet? Mar evek ota majdnem minden nap fujom az orrom. Volt valakivel hasonlo?
Figyelt kérdés
Allergias nem vagyok, es hat megfazva sem lehetek evekig.2011. dec. 5. 09:07
1/2 anonim válasza:
Igen nekem volt.Én is állandóan szenvedtem vele, voltam ezerféle allergia vizsgálaton, mire elküldtek fül-orr-gégészhez,aki szinte elsőre közölte,hogy igen erős orrsövényferdülésem van,amitől a manduláim szinte folyamatos gyulladásban vannak,és attól folyik mindig az orrom. Egy CT-vizsgálat ezt igazolta is,rövid időn belül ezt megműtötte azóta minden ok. Csak sajna én elég sokat vártam vele, s ettől az orrnyálkahártyám is eléggé tönkre ment,így azóta azt próbálom helyrerázni,de orrfújás nélkül már jobb.
Te voltál már vele dokinál?
2/2 A kérdező kommentje:
Orrpolipom van/volt, az egyik oldalon már kimutottek, viszont a masik oldalon nem tudtak, mivel nekem is orrsovenyferdulesem van. Akkor emiatt lehet. Ez mar tobb mint 3 eve kiderult, de meg mindig nem muthetnek, mert meg 18 alatt vagyok, es ugye meg fejlodesben, meg novesben vagyok. Ezekszerint meg szenvednem kell par honapot, mig megoldodik a dolog. Koszonom a valaszt!
2011. dec. 5. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!