Lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek mitől van az ha el alszom teljesen épp bőrrel és reggel úgy kelek fel hogy néhol tele vagyok karmolássa?
Figyelt kérdés
1. fiú vagyok és nincs akkora körmöm hogy magamat ilyen mélyen össze karmoljam.
2. nincs a közelembe semmi éles tárgy amivel álmomba össze karcolnám magam.
2011. dec. 3. 23:06
1/8 anonim válasza:
párnából kiálló toll vagy ehhez hasonló? Cihából ha régi, könnyen kilóghat toltok, és az okoz ilyeneket, ahogy forgolódsz
2/8 anonim válasza:
Első.
Téged karcolt már esetleg véresre tollvég a párnából? (°°,)
4/8 A kérdező kommentje:
háziállat már több mint 1 éve nincs és a karcolás a lábamon van.
2011. dec. 4. 19:02
5/8 anonim válasza:
talán allergiás vagy és viszket a lábad, félálomban vakarod.
6/8 A kérdező kommentje:
allergiás nem vagyok semmire tudásom szerint de az is érdekes kkor hogy csak a bal lábam. másrészt meg nincs akkora körmöm hogy ilyet hagyjak magamba még ha meg is vakarom.
2011. dec. 6. 15:28
7/8 anonim válasza:
Téged bizony az UFOk visznek el! És nem hülyeségből mondom! Ha segítséget szeretnél kérni írj egy privátot 404 nek, vagy írj egy kérdést az ufó észlelésekhez az ezotérika kategóriába. Kérlek mielőtt kinevetnél hogy te nem hiszel ilyenekbe írj 404 nek a saját érdekedben!
8/8 A kérdező kommentje:
de felszoktam kelni éjszakánként hát és egy ufonak körme van vagy mivel sebesítene meg?
2011. dec. 12. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!