Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik hashajtó a leggyorsabb?

Melyik hashajtó a leggyorsabb?

Figyelt kérdés

mennyibe kerül és menniy idö mulva hat?

olyan kéne ami néhány orán belül hat

2009. máj. 14. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én Gutalax cseppet használtam. 5 cseppet ittam meg este 9-kor és hajnal 5-kor már kelnem kellett. Max 10 cseppet lehet egyszerre használni, gondolom, akkor gyorsabban hat.
2009. máj. 14. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Felnőttnek guttalaxbol lehet 20 at is. Gyerek vehet be max 10 et

most lassu az emésztésem ez is később hatott, de normális esetben vettem be 15 öt este 8 kor, és kb éjftéltől délelőttig jártam wc re.

2009. máj. 14. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves 2. válaszoló! Az első vagyok. Teljes mértékben igazad van, rosszul emlékeztem. Felnőttek tényleg 20 cseppet is használhatnak.

De az biztos, hogy én 5-öt cseppentettem, mikor ittam.

2009. máj. 14. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha már a Guttalaxnál tartunk. Barátnőmnek sajnos gyakran alkalmazza. 24 csepptől esetleg van nála valami. Én eddig életemben 2-3szor használtam, 12 cseptől úgy, de úgy.... nem részletezem. Mindenkinek magának kell beállítani.

Szerintem 1-2 órán belül ható nem nagyon van, én még csak 6-12 órásokkal találkoztam.

2009. máj. 14. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A beöntés a leggyorsabb.

neked kell és miért?

2009. máj. 14. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!