Másnak is szokott ilyen baja lenni?
Figyelt kérdés
Már többször előfordult, hogy amikor megfáztam belázasodtam és alig kaptam levegőt. Ezt úgy értem, hogy olyan érzés mintha a tüdőm kisebb lenne és ne tudnék akkora levegőt venni, mint amekkorát szoktam. Eszméletlenül rossz érzés. Tüdőgyulladásom nincs, mert voltam már röntgenen, amikor ugyanez volt a bajom és nem mutatott ki semmit. Van valaki más is akinek szokott ilyen baja lenni? Ha igen, akkor mit szoktatok ilyenkor csinálni? (az orvost leszámítva, mert elsősorban ilyen házi praktikákra lennék kíváncsi)2011. dec. 3. 14:58
1/1 anonim válasza:
ilyen nekem is szokott néha lenni de én nem tudok vele mit kezdeni így szenvedek...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!