Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 5 éve rekedt a hangom mindenfé...

5 éve rekedt a hangom mindenféle indok nélkül, mindenki avval fáraszt, aki nem ismer, hogy mért rekedt a hangom, talán meg vagyok fázva? Valami komoly bajom is lehet talán?

Figyelt kérdés
Már voltam többször gégésznél is nem is egynél,mind azt mondta, hogy semmi elváltozást nem lát, ne erőltessem a hangom, ne beszéljek.Köszi, és az egyéves kislányom akkor kitől fog megtanulni beszélni, meg énekelni.Már rendesen rettegek amikor idegenekkel kezdek el beszélgetni, mert mindenki azt hiszi, hogy meg vagyok fázva, mindenkinek azt mondom, hogy ilyen ócska repedt fazék a hangom.A férjem is mindig cikiz evvel, meg ha telefonban beszélek, sokszor azt hiszik hogy férfi vagyok.:( Régen senki nem pocskondiázta a hangom amikor még nem voltam rekedt.
2009. máj. 13. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
jobb lenne egy alaposabb kivizsgálás.
2009. máj. 13. 21:11
 2/2 anonim válasza:
velem is ez van:S
2010. aug. 11. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!