Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Három hete tartó hasmenés? Mi...

Három hete tartó hasmenés? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem eszem az ég világon semmit sem, tegnap ettem egy kis krumplit, de 5 perc múlva kijött belőlem...

Inni is nagyon nehezen tudok.

Pénteken kell mennem a vértvétel eredményekért....

Szerintetek ez valami vírus lehet? Vagy mi? Tapasztalatok?

pár hete még 52 kg voltam, most mérem és már csak 39 kg vagyok...nem tudok semmit sem enni, mert hányingerem lesz és vagy kihányom vagy kif*s*m.

SEGÍTSETEK!

2011. nov. 29. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne szórakozz ezzel, menj be kórházba! Elhiszem, hogy nem szeretnél, de ki fogsz száradni.
2011. nov. 29. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ehhez mi kevesek vagyunk. Szorítok, hogy a vérvétel jó eredményt mutasson, ám abból amit írsz elég komoly betegségekre lehet következtetni.

Három hét alatt 13 kg-t fogyni nem egy leányálom. Hogy-hogy csak most küldtek el vérvételre?

2011. nov. 29. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
te vagy az aki pár nappal ezelőtt is kérdzete, ugye?ez már tényleg nem játék menj be egy kórházba. hihetetlen hogy az orvosod csak nézi hogy elfogysz..
2011. nov. 29. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is így kezdődött a krónikus veseelégtelenségem.
2011. nov. 29. 17:50
 5/9 bánomisén ***** válasza:
Szerintem indulj el a legközelebbi kórház sürgősségi ügyeletére. MOST.
2011. nov. 29. 17:51
 6/9 A kérdező kommentje:

sziasztok! jobban vagyok már, köszi!

tegnap még nem voltam jól, de most már sikerült "keményet" produkálnom magamból. :)

három hét alatt végre először! :)

a hányás is elmúlt. :)

holnap megyek a vérvétel eredményére, de szerintem ez csak valami vírus lehetett. :) majd holnap kiderül.

2011. dec. 1. 19:40
 7/9 A kérdező kommentje:
ma már ettem is rendesen, mondta a dokim, hogyha nem érzem magam jól, akkor ír beutalót a kórházba, de szerencsére mára jobban lettem. mondta az orvos, hogy egyek meg min. 1000kcalt, mindegy, ha kijön, de próbálkozzak meg vele, és szerencsére a hányingeren kívül semmi sem történt. most voltam wc-n, most végre nem volt hasmenésem, csak kicsit hányingerem van. :)
2011. dec. 1. 19:44
 8/9 bánomisén ***** válasza:

Na, jól van akkor, lehet, hogy tényleg csak egy vírus volt.

A mostani hányingered attól is lehet, hogy már régen ettél szilárd ételt és megterhelted a gyomrod, de ez hamar elmúlik, ha visszaszokik a gyomrod a normális táplálkozásra :-)

2011. dec. 2. 11:34
 9/9 A kérdező kommentje:

szia!

tényleg vírus volt!!!! :DD

ma mondták, hogy ez egy észak-afrikában nagyon gyakran előforduló vírus volt, és elég erős is sajnos, a szalmonellánál is erősebb.

olyan sokat gondolkodtam, hogy honnan szedhettem össze, visszagondoltam, hogy 3 héttel ezelőtt mit csinálhattam. aztán rájöttem! az tesómék voltak kint a barátjával Marokkóban, és pont azon a hétvégén voltam náluk, amikor hazajöttek. lehet, hogy tőle kaphattam el. de ők tünetmentesek voltak...

felhívtam most az orvosomat, és mondta, hogy ők ugye 1 hétig Marokkóban voltak, a testük hozzászokott ehhez a vírushoz, de az én testem számára még teljesen ismeretlen volt, ezért is tartott ilyen sokáig...

mondta az orvos, hogy nyugodtan egyek, nem kell diétáznom (főleg ha már jobban vagyok), mert ez a vírus nehezebben szaporodik, ha nem éhgyomorral élünk.

ma mondtam, hogy jól vagyok (hányinger is elmúlt), vett megint vért, aminek az eredménye egy hét múlvára lesz kész, meg adott egy oltást kifejezetten erre az vírusra, amit jövőhéten kedden meg kell ismételni. (igazából mondta, hogy 3-szor kéne beadatni nekem, de ha tünetmentes vagyok, akkor elég 2-szer is).

szóval most boldog vagyok! :))

2011. dec. 2. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!