Ha valaki nem születésétől fogva siket az bizonyos idő múlva hogy hallja gondolatait?
Figyelt kérdés
Lehet nem érthető a kérdésem.Ha pl valaki megsüketül xx évesen,beszélni attól tud, de rendesen?Nem merül fel benne hogy,"Lehet nem rendesen mondtam már ki"mert ugye nem hallja.Nem felejti el a szavakat hogy hogy kell kimondani?És a gondolatait úgyanúgy fogja hallani?A szavak kiejtése nem változik gondolatban? Remélem érthetőbb lett:) Komoly válaszokat várnék ,mert komolyan kérdeztem.2011. nov. 28. 01:11
1/1 anonim válasza:
1.) Vannak ilyen iskolák, tanárok ahol/akik megtanítanak hogy süketen is ugyan úgy tudj beszélni. Attól hogy nem hallod még érzed a rezgéseket stb..
2.) Ha elfelejti hogy kell a szavakat kimondani akkor ott valami más a difi.
3.) Úgy tudom hogy arról hogy a gondolatokat hogyan "érezzük" még a tudományban sincs pontos megállapodást. (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!