Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehorzsoltam a homlokomat....

Lehorzsoltam a homlokomat. Maradni fog utána heg?

Figyelt kérdés
Véletlenül lehúzta róla 2 napja egy kisebb reszelő a bőrt. Kicsit ég, de már kezd sebesedni.

2011. nov. 27. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
fertőtlenítsed, (alkohol patikai) Sebhintőpor
2011. nov. 27. 11:37
 2/9 anonim válasza:
Valószínűleg egy kicsit látszani fog,de egyre halványabb lesz,és később már csak akkor lehet majd észrevenni ha tényleg keresed.Egyébként az is lehet hogy teljesen eltűnik.Küldesz képet?(Csak a sebről természetesen,semmi másnak nem kell látszódnia.)
2011. nov. 27. 11:43
 3/9 A kérdező kommentje:

A fertőtlenítés már megvolt és be is hintőporoztam. Tegnap délután óta már nem tettem inkább rá semmit, hagy száradjon.

Itt egy kép róla: [link]

Annyira ronda :( Olyan mintha nekimentem volna egy betonoszlopnak. Remélem, hogy tényleg nem marad utána heg :/

2011. nov. 27. 12:00
 4/9 anonim válasza:
Sajnos ennek nyoma fog maradni,de halványulni fog,és talán később teljesen eltűnik.Nekem a kézfejem volt ilyen kb 5 hónapja,és még mindig látszik egy kicsit.Talán neked hamarabb eltűnik.
2011. nov. 27. 13:01
 5/9 A kérdező kommentje:

:/

Köszönöm a segítséget! :)

2011. nov. 27. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnek balesete volt, és ennél sokkal csúnyább homloksebe volt. Az egész homloka seb volt. Kórházba is került agyrázkódással. Nyomtalanul tünt el, még a haja is nő ki ahol megsérült. Már egy hét alatt eltüntek az óriás mély horzsolt sebek. Neogranormont ajánlottak rá.
2011. nov. 30. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
vegyél körömvirág krémet, az felgyorsítja a hámrétek kialakulását. De csak éjjelre kend be
2011. nov. 30. 11:41
 8/9 anonim válasza:
De azt ne felejtsétek el,hogy nem mindenki egyforma!Van akinek még egy kis seb is hetek után tűnek el,míg valakinek 5 nap múlva már nem látszódik.
2011. nov. 30. 15:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Közben az ismerőseim között is körbekérdezősködtem, és mesélte az egyik, hogy volt egy motorbalesetben szenvedő barátja és jóval mélyebb seb volt a homlokán és nem is látszik neki semmi. Aztán volt egy barátnőm, aki megbotlott és lefejelte a betont és neki sem látszik semmi. Szóval én még viszonylag jobb helyzetben vagyok a reszelős balesetemmel :)

Egyébként már sebes és viszket. Holnap este lesz 1 hetes. Szerintem még 1 hét kell neki és eltűnik. Remélem én is azok szerencsések közé esek, akiknek semmi sem látszik a helyén.

Köszönöm az eddigi válaszokat! Ment a zöld kéz.

2011. dec. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!