Arcüreggyulladás, vagy megfázás?
Köhögni nem köhögök, a torkom se fáj egyáltalán. Csak az orrom bevan dugulva, amikor rágok fáj az álkapcsom felett, van amikor a szemeim körül fáj, a homlokom, a fejem. Mégjobban fáj amikor lehajolok. Vagyis, az orromtól felfelé mindenem fáj.
Nem tudom eldönteni hogy ez megfázás, vagy arcüreggyulladás . Mert általába amikor megvagyok fázva, akkor a torkom is fáj, és sokat köhögök. Most meg egyáltalán nem. :S
Szia!
Én úgy tudom, hogy úgy bizonyosodhatsz meg arról a legkönnyebben, arcüreg gyulladásod van-e, hogy mélyen előre hajolsz, és ha a szemed alatt és homlok középen nyomó fájdalmat érzel, akkor az van, ha nem akkor csak valami nyavalya... de ha hosszú ideje áll fent a dolog, akkor a doki jobb, mint egy ilyen fórum :)
R.Tibi
Kipróbáltam. És nem csak a homlok közepén, hanem a homlok egész részén,és két oldalt a halántékomnál, és a szem alatt is nyomó fájdalmat érzek. :(((
Nagyon rossz, mintha leakarna szakadni a fejem :S :S
Tavaly ezt a sós melegítős dolgot próbáltam már, és sokkal rosszabb lett tőle. Az orvos meg is tiltotta hogy mégegyszer azt csináljam, mert jobban begyullad tőle :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!