Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek szedetnem kéne a...

Szerintetek szedetnem kéne a szemöldököm? O. o.

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről a szemről és szemöldökről?

[link]

13/L

2011. nov. 26. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak egy kis igazításra szorul, te is megteheted, hogy szemöldök csipesszel azt a néhány kilógó szálat, ami nincs az ívében, kiszeded. Ha félsz, hogy elrontod, akkor menj el kozmetikushoz, 500ft-ért kiszedi valami szép formára, ami megy az arcodhoz, és azt is otthon már tudod egyedül karbantartani. De mivel nincs ultrabrutál összenőtt szemöldököd, nem is muszáj még szedned feltétlenül szerintem.
2011. nov. 26. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem ártana elmenned egy kozmetikushoz. Egyedül ne tedd tönkre! 4-500 Ft, és csinál neked az arcodhoz illőt!
2011. nov. 26. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Isten ments hozzányúlni! Szépívű, szabályos, TERMÉSZETES. Ezen csak rontani lehet.
2011. nov. 26. 17:59
 4/7 A kérdező kommentje:
nem is ugy gondoltam hogy én.' de anyának hogy mondjam el akkor hogy szeretném kiszedetni? (: .. aamúgymeg előző kommentelőnek: ~ szerintem nem szép ez így.:| ..és egyik osztálytársam csufolni is szokott miatta.:S
2011. nov. 26. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Eredetileg azt kérdezted, KELLENE-E, most kiderül, hogy TE SZERETNÉD szedetni. Így már más, csak meg ne bánd.

Hidd el, majdnem mindig a természetes a legszebb, kivétel csak az lehet, ha túl vastag, bozontos, vagy össze van nőve. Hát én ilyet nem látok rajta, de hát te viseled, tiéd a döntés, csak ne egy másik butuska fruska miatt akarj változtatni.

2011. nov. 26. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem aki azt irta hogy igy a szép az csak szivatott, nem olyan gáz, de ki kéne szedni! Ez tanács, nem pedig irónia.
2011. nov. 27. 12:44
 7/7 anonim válasza:
Szia Kedves Kérdező. Nekem is hasonló a szemöldököm. Anyukám nem engedi vékonyabbra kiszedni, ezért csak 'megigazította' Kicsit szebbe lett, de én akkor sem vagyok elégedett magammal. HA valaki szóba hozza a szemöldök témát (furcsa, de előfordulhat :D), akkor én mindig zavarban leszek..utálom az egészet! :$ Nekem csak egyetlen fiú osztálytársam szokott csúfolni néha. Az sem esik jól. De konkrétan mindenki szerint gyönyörű arcom van (khmmmm :$), próválok nem törődni ezzel. ;) Egyébként meg én elégedett vagyok a külsőmmel, próbálj te is az lenni! :)
2012. aug. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!