Miért utálom a fényt, a világosságot?
Figyelt kérdés
Egyszerűen gyülölök fényre menni,napra... utálok kint lenni nappal. A szobámat is teljesen besötétítem,csak így érzem jól magam. Este a legjobb mikor sötét van. A nyár meg szenvedés számomra:/ Ködöt és a hideget szeretem.
Ez miért van? félek a világosságtól...
2011. nov. 26. 11:39
1/9 anonim válasza:
Na b*zdmeg, téged sem engednélek be egy Kórházba... te... te Vámpír :-D
2/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok vámpír... csak nem szeretem a fényt://
2011. nov. 26. 11:46
3/9 A kérdező kommentje:
amúgy lány vagyok, és 18 éves.
2011. nov. 26. 11:47
4/9 anonim válasza:
Szerintem erre nincs különösebb magyarázat, egyszerũen nem szereted és kész. Egyébként én is ilyen voltam egészen idén nyár végéig, amikor iszonyatosan megkszerettem a meleget, a napsütést, pedig régen utáltam, egész évben a telet vártam. Most pedig alig bírom ki ezt az idõjárást, már nagyon várom a tavaszt. Lehet, hogy nálad is ez az érzés hirtelen elmúlik, de persze az is megeshet, hogy nem. :) Nimcs vele semmi baj, az emberek nem ugyanolyanok.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. nov. 26. 11:55
6/9 anonim válasza:
Nem lehet ,hogy depressziós vagy?
7/9 A kérdező kommentje:
nem vettem észre semmi depressziós dolgot magamon... mosolygok meg minden... :)
2011. nov. 26. 12:10
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem gond.
Amúgy nagyon sokan ilyenek, valamennyire azok is, akik azt mondják: de jó, süt a nap.
Félhomályban se gyújtanak villanyt, ha besüt a nap, elhúzzák a függönyt, éjjelre teljes elsötétítés.
Az emberek nagy része ilyen.
De velem ne találkozz, nálam a vakító napsütésnél kezdődik a fény, és ha besüt a nap, MINDEN létező függönyt félrehúzok. :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!