Hogyan lehet elviselni a sok tüzelésből és égetésekből származó káros anyagok belégzését?
A mi környékünkön nem is a gépjárműk kipufogógázától kell tartani.Annál inkább /főleg azon a nyüves pénteken/ a tüzelésektől!! Már-már elviselhetetlen hogy egyszerűen nem lehet kimenni egy percre sem az utcára,udvarra mert meg lehet fulladni a levegő káros anyag koncentrációjától! De (lehet hogy a nem épp legmegfelelőbb szigetelés stb. miatt is) még a házba is bejön! Most is az ablaknál van a gép,és érzem a bűzt....ez szánalmas.Ilyenkor mindig az jut eszembe hogy (mivel ált.mégis több a bűz pénteken) ki az a barbár akinek van agya hogy ilyen időben ráadásul égesse el a kis dolgait?!
Szval légyszi valaki válaszoljon a kérdésre! Többen is ,persze..
légtisztitóval, utcán szájmaszkkal
mi ezt tesszük.
17:57-es:
Hol szereztétek be őket? :)
és köszönöm az összes értelmes válaszadónak a válaszát.lenne hozzáfűznivalóm ahhoz a válaszhoz,hogy ugyanúgy bírjam ki mint eddig.nos erre annyit reagálnék hogy ha már megkérdeztem és adtak rá normális módszereket minek rongáljam a szervezetemet?
Ha van kedved ilyenekkel vacakolni akkor oké, megértem hogy zavar annak ellenére hogy engem nem.
De pl ha nappal szellőztetsz és este meg nem nyitsz ablakot akkor nem jön be, hacsak nem rosszul zárnak az ablakok de arra meg lehet venni ilyen kis szigetelő gumicsíkokat.
Vagy ami drágább kicserélni ilyen új műanyag ablakokra.
szerintem elég fontos dolog az egészségünk,így figyelni kell rá! amúgy nem "csak" este tüzelnek,hanem egész nap bármikor!amikor kedvük tartja-.-itt úgy látszik nem büntetik.
amúgy (legalábbis nyárra tuti érvényes ez,mivel akkor nem kell fával melegíteni) meg úgy van hogy pénteken és délután! erre még nyáron is mit csinálnak?! hát egész nap,és még a pénteket sem tartják be...
és megkérdezném,hogy ha a hírekben meg mindenhol azt mondják hogy csak annyit tartózkodnunk kint amennyit muszáj,akkor mi van szerencsétlen kinti állatokkal? pl.lovat 100%hogy nem tudsz lakásban tartani (XD),de még az összes kutyát sem.meg egyéb állatokat...mi van akkor velük? kérdezem olyanoktól akiket érdekel az élőlények/és egyáltalán az egész Föld) egészsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!