Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miféle bőrgombám lehet?

Miféle bőrgombám lehet?

Figyelt kérdés
Jó estét mindenkinek. Először a köldököm körül kezdődött olyan 2 hónapja, de olyan volt mintha csak a bőr hámlana, de nem viszketett, így nem foglalkoztam vele túlzottan, főként hogy eltünedezett majd visszajött. Most kicsit komolyabb lett, mivel az végbélnyílás környéke is elkapta, bár lehet már korábban, de nem nagyon figyeltem és hogy nem viszket csak néha és az is csak minimálisan csak most vettem észre. Be vagyok már jelentkezve a bőrgyógyászhoz de katasztrófa ez az erdélyi bürokratikus rendszer, ha nem magánorvoshoz megy az ember és jövőhét közepére vagyok csak beírva, viszont most kicsit ki is sebesedtem ami aggódásra késztetett ezért írtam ide is.
2011. nov. 25. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden gomba fajtára jó az ecet 10%-os és azt egy vizes vattára csöpögtess,1-2 cseppet, majd kend be a viszkető részt. A köldököt, ha nem tartod tisztán, begombásodhat. Naponta kell kitisztítani
2011. nov. 27. 12:24
 2/2 anonim ***** válasza:
nálatok Canesten kenőcsöt nem lehet venni?
2011. nov. 27. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!