Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sebes a fenekem mit tegyek?

Sebes a fenekem mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom elég vicces a kérdés, de nem igazán tudom hogyan leírni. Kb egy éve küzdök ezzel, a végbélnyílás fölött van egy seb, ami nem múlik el.

Azt sem tudom, hogy került oda, de mivel mozgok, le szoktam ülni, nem tud begyógyulni. Egyszerűen nem tudom, mit tehetnék rá, mert van, hogy elég kellemetlen (pl: tusolásnál csípi a víz), máskor meg észre sem veszem.

Tudtok tanácsolni valamit?

2011. nov. 25. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Baba popsikenőcs lehet a megoldás.
2011. nov. 25. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Sebészet. Ha folyamatosan irritációnak van kitéve, előbb utóbb baj lehet belőle. Főleg a széklet miatt, fertőzésveszély, de ki kell deríteni mitől van a seb.
2011. nov. 25. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez miért vicces?
2011. nov. 26. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:
1 hétig kentem minden nap többször neogranormonnal és elmúlt! Nem is tudom, miért nem jutott ez előbb eszembe :)
2011. dec. 4. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!