Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A kávé gátolja a növekedésünket?

A kávé gátolja a növekedésünket?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
hát nézd, én általánosiskolás korom óta kávézom rendszeresen, kis időre abbahagytam, majd 14 éves korom óta mindennap iszom kb másfél csészényit. most 19 éves vagyok, lány, 173 cm. tudomásom szerint nem alacsonyabb a normálisnál. szóval valószínűleg nem gátol a növekedésben.
2009. máj. 12. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:

a kv savasit de nem állsz meg tőle a fejlődésben inkább hosszu távon nem kifizetődő h ugymondjam.

Persze a kávésok biztos nem értenek vele egyet.

Nézz utána a neten..

2009. máj. 13. 12:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Elég régen hallottam ezt vhol,csak most jutott eszembe megkérdezni:)

Am a neten csak annyit találtam,és lehet ebből gondolták régen/h mivel vízhajtó hatású,a vizelettel több ca-ot ürít,de nem annyit h befolyásolná a növekedést

De azért kösz a véleményeket:)

2009. máj. 14. 16:02
 4/4 anonim válasza:
Nem gátol, ez inkább mítoszként alakult ki, amiért a szülők ezzel tartották távol a gyerkeket a "felnőttes" kávézástól kisebb korukban. Nem támasztotta alá egy kutatás sem. Ha magyarul keresel rá, kevés találat van, ami egyértelmű választ adhatna, de angolul több is :)
2015. nov. 12. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!