Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már két hete tartó hasmenés?...

Már két hete tartó hasmenés? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Két hete megy a hasam, volt 2-3 nap, amikor sokkal szarabbul voltam, hánytam is, lázam is volt (nem magas, inkább csak hőemelkedés). Múlthét pénteken voltam orvosnál, mondta, hogy ma menjek vissza, de még nem múlt el a hasmenés, ezért pénteken vérvételre kell mennem. De nagyon félek, hogy valami nincs rendben! Nem lehet, hogy csak valami erősebb vírus? Tapaszatalatok?
2011. nov. 23. 16:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

sziasztok!

még mindig nem javult az állapotom, sőt egyre többet hányok...

tegnap próbálkoztam egy kis krumplival, de kijött belőlem 5 perc múlva...

allergiavizsgálaton nagyon gyenge tejcukor allergiát állapítottak meg, azt mondták, hogy biztos nem ettől van hasmenésem...

remélem a vérvétel eredményes lesz. :/

már nagyon ideges vagyok emiatt.

39 kg vagyok, minden nap -1 kg, tökjó! úgy nézek ki, mint egy élő csontváz! borzalmas!!!

2011. nov. 29. 17:31
 12/15 anonim ***** válasza:
jobbulást,reméljük hamar rendbe jössz.azért írd meg mi lett az eredmény
2011. nov. 29. 21:31
 13/15 A kérdező kommentje:

sziasztok! jobban vagyok már, köszi!

tegnap még nem voltam jól, de most már sikerült "keményet" produkálnom magamból. :)

három hét alatt végre először! :)

a hányás is elmúlt. :)

holnap megyek a vérvétel eredményére, de szerintem ez csak valami vírus lehetett. :) majd holnap kiderül.

2011. dec. 1. 19:39
 14/15 anonim válasza:
Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy nagyon erős szalmonella vagy rotavírus volt. Szerintem ha szedtél volna orvosi szenet, akkor gyorsabban javult volna.
2014. aug. 20. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon régi de jóég, mi történt veled, ugye már minden rendben van? Mi okozta?

És folyamatosan durván volt hasmenésed? Mert nekem kb 6 napja van olyan hogy napi egyszer hasmenés.. neked is ilyen volt?

2020. jún. 15. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!