Milyen tapasztalat van szemhejplasztika teren?
Figyelt kérdés
Mennyire fajdalmas?Nagyon megvaltoztatja az arcot?2011. nov. 23. 02:12
1/5 anonim válasza:
Nem szabad a szemhez nyulni! Volt egy eset, aki hasonlo beavatkozast vegeztetett, ami nem keves penzbe kerult, de a problema, az igazi problema azzal volt, hogy egy ideget sertett meg az orvos, aki ezt vegezte. Egy orvos is ember, s itt sem segit mar a paciensen egy feljelentes, mivel nem fogja visszakapni a latasat, de elitelni sem fogjak az orvost, mivel mm-t elvetett, hibazott, ami emberi dolog!
2/5 anonim válasza:
Hogy hívták ezt az orvost?
Csak,hogy ne hozzá menjek..
3/5 cumus válasza:
Nekem volt alsó és felsö szemhéjmütétem. Egyáltalán nem fáj, gyorsan gyógyult és az arcot nem változtatja meg, csak csak sokkal nyiltabb lesz a tekinteted. Kb 30 nöt ismerek egy fórumról, akiket ez a drnö mütött. Nem kell félni a mütéttöl, kb fél óra.
4/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!
Hogy hivják ezt a doktornőt?
Nekem is aktuális az alsó-felső..
A felsőt szinte bárkire rámerném bízni,de az alsót nagyon el tudják rontani...attól félek..
Privátban nem tudnál referencia fotót küldeni?
5/5 anonim válasza:
Csak Boros Lászlóval a Margit körúton ne csináltasd a mocskos rendelőjében, ahol még asszisztens sincs.
Nagyon csúnyán dolgozik!
Tele van műhiba perrel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!