Próbálta már valaki a nanoderm no-limit készítményét? Ha igen akkor mi a vélemény róla?
Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 23:27
1/3 anonim válasza:
Igen én próbáltam,tanulás előtt használtam,tény és való,hogy nem aludtam be,nekem többet ér mint egy pohár kávé...szóval használ:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,bár azóta vettem egyet én is,szintén a tanulás miatt. A kávénál ugyan többet ér kicsivel,viszont igen drága ehhez képest,és engem nem nyűgözött le.A testépítéshez használatos táplálékkiegészítők közül bármelyik NO fokozó jobb nála,nagyságrendekkel olcsóbb és lényegesen tovább is elég.
2012. jan. 23. 11:21
3/3 anonim válasza:
Abban igazad lehet hogy olcsóbb de hogy azokkal tönkreteszd a szervezetedet az biztos. A No Limittel nem lesz semmi bajod és természetesen tölti fel a szervezetedet energiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!