Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A dietetikus tud nekem segíten...

A dietetikus tud nekem segíteni a fogyást illetően? Mennyire tud hasznos tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Hasznos tanácsokat fog adni!:) (egyik barátom dietetikus):) De van egy aranyszabály ami alapvető a fogyásnál és Ő is el fogja neked mondani: Sok mozgás és kevesebb étel!!!!:) Valamint ne nasizz és este 6 után ne egyél semmit, csak vizet igyál esetleg teát! Remélem tudtam segíteni:) Amúgy én úgy fogytam 10kg-ot, hogy nem vacsiztam:) És nem is nagyon kellett megeröltetnem magam:) Sok sikert!!!!!!:) 21/L
2011. nov. 22. 18:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Na, ennek örülök :) És te hány kiló voltál ?

Én most 15 éves vagyok és 80 kiló sajnos. Nagyon aggódom, hogy nem fog sikerülni lefogyni. Mindenki mást mond, hogy mit kellene csinálom a fogyás érdekében és teljesen össze vagyok zavarodva :/

2011. nov. 22. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!