Mitől sebesedhetett el nem átlagos módon egy miteszer az arcomon, és mitől jelentek meg újabb sebek? Többi lenn
Figyelt kérdés
Az arcomon egy apró miteszer volt, amit kinyomtam, mint eddig mindig, de most egyre nagyobb seb lett rajta, majd tovább is terjedt. Ez a seb kezd elmúlni, bevarasodott, és jön le róla a var, de megjelent egy újabb ugyan ilyen az államon, sőt úgy nézem egy a homlokomon is. Mitől lehet ez? Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni, aminek a betegtájékoztatóján nem írnak ilyen mellékhatást, illetve eléggé ideges voltam mostanában (ha ez számít) Amúgy nem tudom elképzelni, hogy mi lehet ez. Börgyógyász leghamarabb 3 hét múlva fogad, addig canestennel kenem egy gyógyszerész ajánlására. Volt már valakinek hasonló?2011. nov. 22. 17:25
1/2 anonim válasza:
Az első simán begennyesedett. A többit te fertőzted el. Ha a fertőzés bejut a véráramba, akkor elviszi mindenhova. Nekem is volt ilyen. Doki, antibiotikum, azt annyi. Sebet nem piszkálni.
2/2 A kérdező kommentje:
és bőrgyógyász írta fel az antibiotikumot?
2011. nov. 22. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!