Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyugodt állapotban a 100...

Nyugodt állapotban a 100 körüli pulzus az sok?

Figyelt kérdés

Nyugodt állapotban mértem meg a pulzusomat és 90-100 körül van már egy hete. Menjek el orvoshoz vagy ez nem olyan sok?

19/F

2011. nov. 21. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
De egy kicsit sok. Én most kaptam erre gyógyszert, ami lassítja a szívet. Igaz nekem a vérnyomásom is magas. Ha nincs egyéb panaszod, és a vérnyomás rendben, akkor nem kell orvoshoz menned.
2011. nov. 21. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Kicsit sok, nem ért sok stressz mostanában?
2011. nov. 21. 20:47
 3/4 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom teljesen normális. Már két napja nem is kávézok és a dohányzással is visszavettem. Amúgy eléggé stresszes volt az elmúlt 1-2 hetem.
2011. nov. 21. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha hetek múlva is tapasztalod ezt, akkor menj dokihoz. Nem kell rögtön kétségbe esni. Lehet hogy eddig is volt szapora szívverésed, csak éppen nem foglalkoztál vele, nem mérted.
2011. nov. 21. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!