Milyen ételben/élelmiszerben található meg az E-vitamin?
Figyelt kérdés
2007. júl. 23. 10:10
1/1 anonim válasza:
Növényi olajokban, csonthéjas gyümölcsökben (dió, mogyoró...), mogyoróvajban, tojássárgájában, gabonacsírákban, májban, stb. Mivel a szükséges napi mennyisége meghaladja a természetes élelmiszerekkel bevihető mennyiséget, kiegészítő szedését is ajánlják tabletták formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!