Olyan csaj irását várom, akinek már volt része olyanban hogy hasbaütötték vagy gyomron? És meddig szokott az ilyen fájni? Mert nem akar elmulni a hasfájásom. Miata. Nem vogyok kövér 55kg. nincs nagy hasam. De másik csaj rendesen hasba nyomot.
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 11:00
1/9 anonim válasza:
Te vagy a box tanfolyamos? Ha eltalálták a gyomorszájadat az bizony fáj. Ha pár nap alatt nem múlik el, fordulj orvoshoz.
2/9 anonim válasza:
Nehogy belsővérzésed legyen! Menj el dokihoz!
3/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok box tanfolyamos..:)
2009. máj. 11. 11:11
4/9 anonim válasza:
nálam az ilyen max. 5 percig szokott fájni!
Ha már órák óta tart menj el dokihoz, biztos ami biztos.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszike a valaszokat.
2009. máj. 11. 11:37
6/9 anonim válasza:
Nekem sem szokott sokáig tartani (tae-kwon-do zom), max pár percig.
Egyszer fájt 2 napig az oldalam veszettül, elmentem dokihoz, és kiderült, hogy 3 bordám is meg volt repedve, de semmi komolyabb bajt nem okozott a dolog, kb 2 hét alatt rendbe jöttem, persze pihenni kellett amennyit csak bírtam.
inkább menj le dokihoz!
7/9 anonim válasza:
üdv 21 éves lány vagyok engem hasba és gyomorszájba ütöttek egymás után 10 szer !!!el is ájultam sajnos !te fiu vagy szeretnél egy lányt ugy igazán hasba ütni várom válaszod!
8/9 A kérdező kommentje:
Szia! Nem fiú vagyok. 23L .. és nem szeretnék senkit hasba ütni. gyomorszájas pedig nagyon tud fájni:S
2010. ápr. 26. 19:43
9/9 anonim válasza:
lol, és élvezted azt a tíz ütést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!