Hihetetlen mértékű izzadás?
üdv!
nagyon el vagyok már keseredve, mert ez az elképesztő nagy mértékű izzadás nagyon sok problémát okoz.
általában akkor jelentkezik ha elmegyek otthonról. bármilyen stressz, hirtelen esemény hatására ömlik rólam a víz, de ez se kell hozzá, pl. suliban rendszeresen izzadok.
főleg a tenyerem és a hónaljam, ami meglehetősen kellemetlen minden helyzetben...de nem csak egy kis folt jelentkezik, hanem hatalmas, még pulóver is átázik...
exodort próbáltam, nem nagyon segít, talán azért mert pszichés eredetű lehet a probléma.
inekciózást nem szeretnék, mert rendszeresen sportolok, és szaunázok, ezért hamar gyengítené a hatást.
köszönöm!
kedves utolsó!
sajnálom, hogy te is ilyenben szenvedsz.
azonban én a helyedben megfontolnám ezt, mert olvastam fórumokat erről a műtétről, és azt írták, hogy a célzott helyen valóban megszűnt az izzadás, azonban más helyeken ahol eddig nem volt jellemző, elkezdődött a nagyon nagy mértékű izzadás. pl. mell között, hát, és comb/fenék. lássuk be , ez még kellemetlenebb lehet,hisz ha leülsz foltos lesz a gatyád.
azt mondták nekem, hogy ez lelki probléma, megfelelési kényszer miatt izzadunk, hisz ha otthon vagyunk, vagy egyedül vagyunk akkor nem izzadunk.
valami pszichés úton kéne megközelíteni a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!