Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hihetetlen mértékű izzadás?

Hihetetlen mértékű izzadás?

Figyelt kérdés

üdv!

nagyon el vagyok már keseredve, mert ez az elképesztő nagy mértékű izzadás nagyon sok problémát okoz.

általában akkor jelentkezik ha elmegyek otthonról. bármilyen stressz, hirtelen esemény hatására ömlik rólam a víz, de ez se kell hozzá, pl. suliban rendszeresen izzadok.

főleg a tenyerem és a hónaljam, ami meglehetősen kellemetlen minden helyzetben...de nem csak egy kis folt jelentkezik, hanem hatalmas, még pulóver is átázik...

exodort próbáltam, nem nagyon segít, talán azért mert pszichés eredetű lehet a probléma.

inekciózást nem szeretnék, mert rendszeresen sportolok, és szaunázok, ezért hamar gyengítené a hatást.

köszönöm!

2011. nov. 17. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
meg kell tanulnod ezzel élni,ha meg megtanultál,akkor el fog múlni,meglátod!
2011. nov. 17. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Te vagy az Viktor?
2011. nov. 17. 22:19
 3/4 anonim válasza:
Szia! Együtt érzek veled, mert velem is ez van. Sokszor már arra is gondoltam, hogy ez valami betegség nekem. Elképesztően kellemetlen, iskolába, kint az utcán,boltban,vendégségben, itthon. Mindenhol!!! Szörnyű érzés mert, már eljutottam arra a szintre hogy csak és kizárólag fekete felsőket hordok, pedig nagyon szeretem a színes cucokat de nem tudom hordani mert felveszem és 2 perc múlva már foltos, méghozzá tenyér nagyságú kiterjedésű, vagy még nagyobb. Nagyon kellemetlen állandóan azon izgulok hogy valaki meglátja. Semmi nem használ ellene, már mindent kipróbáltam. De amint elmúltam 18éves megyek, és megcsináltatom, a végleges izzadásgátlást, ahol elzárják ezeket az idegeket amik megkeserítik az életemet. 15 éves vagyok ezért mindenki ráfogja arra hogy majd elmúlik mert ezzel a korral jár. de ez nem igy van a nővérem 26 éves és ő is ugyanígy izzad :(
2011. dec. 26. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

sajnálom, hogy te is ilyenben szenvedsz.

azonban én a helyedben megfontolnám ezt, mert olvastam fórumokat erről a műtétről, és azt írták, hogy a célzott helyen valóban megszűnt az izzadás, azonban más helyeken ahol eddig nem volt jellemző, elkezdődött a nagyon nagy mértékű izzadás. pl. mell között, hát, és comb/fenék. lássuk be , ez még kellemetlenebb lehet,hisz ha leülsz foltos lesz a gatyád.

azt mondták nekem, hogy ez lelki probléma, megfelelési kényszer miatt izzadunk, hisz ha otthon vagyunk, vagy egyedül vagyunk akkor nem izzadunk.

valami pszichés úton kéne megközelíteni a dolgot...

2011. dec. 31. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!