Ujjműtét: tapasztalatok?
5 hete műtötték az ujjam, valami olyasmit mondtak/mutattak, hogy az ínszalagból 1 pici darab kipattant. (?) A lényeg, hogy a röntgenen az volt, hogy volt maga az ujj, és az ujjban a csontok mellett egy pici pötty. Gondolom az volt a kipattant ínszalag. Valami "tűzőműtét" félét csináltak, szóval 2 tű volt az ujjamban, egy hosszú és egy rövid. Tegnap leszedték a sínt, és kiszedték a tűket, mi pedig ma a kötést szedtük le, ami még rajta volt. A doki azt mondta, tornáztassam. Ez eddig oké, de nekem ugyanolyan cikk-cakkban áll az ujjam, mint műtét előtt. Ha hajlítani próbálom, fáj <-- de a doki azt mondta, ez normális, mert 5 hete nem mozgattam. Oké. Viszont, ha teljesen egyenesre próbálom feszíteni, görbén áll. De nem fáj... hiába feszítem teljes erővel. Kép is van róla, ilyen amikor "egyenes":
Teljesen így nézett ki műtét előtt is. Holnap megyünk kontrollra, akkor meg tudnám kérdezni a dokit, de annyira meg vagyok ijedve, hogy nem tudok addig várni. Szerintetek így fog maradni? Vagy csak türelmetlen vagyok, és, ha sokat tornáztatom, előbb-utóbb helyrejön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!