Hogy jutassam el az ügyeletes szájsebésznek köszönetemet?
Figyelt kérdés
Hétfő éjszaka kellett bemennem,mert egy vírus megtámadta a szájnyálkahártyámat. Először a kezelőorvos nézett meg,aztán szólt a főorvosnak is. Mindvégig nagyon kedvesek voltak,és abszolút segítőkészek. Kaptam immunerősítőt meg "zsibbasztót",hogy tudjak inni legalább. Szerdán mentem kontrollra,és ismét nagyon kedvesek voltak. A kezelőorvosomnak szeretnék köszönetképpen egy ajándékkosarat adni,de nem tudom manapság hogy szokás ezt eljuttatni. Simán a kórház szájsebészeti osztályára küldessem az ő nevére? Ki tudja hogy megy ez? Légysz segítsetek.2011. nov. 17. 14:56
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi! "juttassam" !
2011. nov. 17. 14:57
2/4 anonim válasza:
Miért nem viszed be személyesen neki?
3/4 A kérdező kommentje:
a szakrendelőben rengetegen vannak. és ráadásul nem tudom mikor van bent egyáltalán.csak a főorvos neve szerepel mindenhol. légyszi, segítsetek.
2011. nov. 17. 17:23
4/4 anonim válasza:
Szia! Gondolom már nem aktuális a kérdés, de természetesen ha a kórházban az orvos nevére adsz le egy csomagot - akár személyesen, egy kollégáján keresztül, akár postai ajánlott küldeményként - akkor azt az illető meg fogja kapni :) Egyébként tapasztalatból írom, hogy már akár egy kedves köszönő képeslapnak és levélnek is nagyon tudunk örülni, de ha nagyobb ajándékkosarat szeretnél adni, akkor szerintem ott "elegánsabb" személyesen átadni. Én gyógyszerész vagyok, de többször kaptam a betegektől virágot, csokit, könyvet, kávét stb. köszönetképpen. Soha nem a "valaminek" örültem, hanem mindig az őszinte szeretetnek és elismerésnek, illetve a sikerélménynek, hogy segíthettem valakin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!