Mitől lett hirtelen magas a pulzusom?
Figyelt kérdés
Pár napja arra ébredtem reggel, hogy erősen dobog a szívem, és azóta is szúr. Korábban 80 körüli pulzusom volt, de nekem felment 104-re. Hosszú ideig 100 fölött volt, aztán tegnap lement 86-ra, most is kb ennyi. Ez még talán elfogadható lenne, csak a szívem még mindig szúr, és erősen dobog. Mitől lehet? Elmegyek orvoshoz, de már csak a jövő héten rendel, érdekelne, esetleg volt-e már valakinek ilyen, vagy szerintetek mitől lehet? Sok kávé, fogamzásgátló, esetleg kevés mozgás, alvástól lehet? 4 napja tart a dolog
22/L
2011. nov. 16. 20:06
1/2 anonim válasza:
sok kávé,fogamzásgátló,stressz,izgalom miatt lehet emelkedett,amit tudsz csökkentsd!
2/2 anonim válasza:
Ez pont egy intő előjel lehet életmód váltáshoz, de például nekem évek óta gyógyszert kell rá szednem, bár nem túl sok sikerrel. A doki azt mondja, hogy valakinek ez egyszer előjön és el sem múlik, örökölhető is a hajlam. Rettenetes érzés majdnem minden éjjel arra kelni, hogy majd kiugrik a szíved, annyira ver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!