Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érzékeny lenne a bőröm? Vagy...

Érzékeny lenne a bőröm? Vagy mitől van ez?

Figyelt kérdés

Amikor valaki azt mondja, hogy milyen jó meleg a víz meg tök kellemes (vagy radiátor vagy bármi más) én hozzáérek és leég a kezem tőle. Múltkor tesóm mosogatott és kérdeztem, hogy meleg a víz? Azt mondta, hogy hát nem annyira...odanyúltam és azt hittem, hogy leég a fél kezem. Ugyanez van a fürdéssel/hajmosással mert vagy hideg vagy forró. Valamelyik nap kérdeztem suliba az egyik barátnőmtől, hogy meleg-e a radiátor és mondta, hogy hát lehetne melegebb is én meg megnéztem és mondtam is neki, hogy basszus miattad lesz harmadfokú égésem :D

Már zavar, hogy ami másnak meleg az nekem annyira forró, hogy nagyon (ez mindig így volt). Mitől lehet?

14/L

2011. nov. 16. 15:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!