Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elég ennyi a méregtelenítéshez?

Elég ennyi a méregtelenítéshez?

Figyelt kérdés

persze nem cola és társairól van szó hanem vízről..

3 liter folyadék elég a méregtelenítéshez vagy több kellene?

nem terheli meg ez a vesét? a 3 litert elosztva a nap során iszom reggeltől-estig.

eleinte még a 1,5 liter is soknak tűnt, de aztán észrevettem az idő múlásával hogy már 3 litert is könnyen elfogyasztok :).

2011. nov. 16. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
A testsúlyhoz viszonyítva 15 kg-onként 1 liter víz az egészséges napi bevitel. A vesét inkább az terheli meg, ha sokat iszol egyszerre. Méregtelenítéshez ennél több kell. Midet szeretnéd méregteleníteni?
2011. nov. 16. 14:05
 2/3 A kérdező kommentje:

hát egy ideje észrevettem, h a vizeletem sötétedik.. ezért kezdtem el inni :) (csak vizet)

amúgy 70kg vagyok akkor 4,5-5 liter kellene? na akkor megkönyebültem mert már reggel megittam 2 litert 10 órára és nem tudtam mit csináljak a maradék időben :)

2011. nov. 16. 14:09
 3/3 A kérdező kommentje:
jah és napi szinten iszom ennyit (3 liter/nap)
2011. nov. 16. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!