Miért fáj a bal térdem amikor leguggolok?
Figyelt kérdés
Olyan mint ha rosszul csuklana össze, és felállni nem is nagyon tudok, annyira fáj, csak a jobb lábammal. Elváltozás vagy ilyesmi nincs, és futni is tudok rendesen vele... Mi lehet a baj? 15/F2009. máj. 10. 12:59
1/3 anonim válasza:
Roppan is közben?Ha igen akkor kopnak ott azok az izék,amik a csontok közt vannak és súrlódik a csont azért fáj.Nekem is így van,néha majd megbolondulok,de muszáj kibírni.Dokinál is voltunk vele,nehogy porckorongkopásom legyen,de adtak donna gyógyszert és hazaküldtek.Nekem nem lett jobb tőle de vissza már nem mentem.Azért érdemes lenne elmenned megnézetni
2/3 anonim válasza:
Velem ugyanez volt..Több, mint egy évig így fájt..Aztán voltam több mint 5 orvosnál, és senki sem talált semmi problémát.Aztán a 6.orvos azt mondta csinál egy artroszkópos műtétet...Hát így 3 héttel a műtét után mondhatom megérte! Már egyáltalán nem fáj! =)
Úgyhogy szerintem menj el egy ortopéd orvoshoz, és csináltass ultrahangot, röntgent, és MRI vizsgálatot! Ezek ki fogják mutatni hogy mi a baj! =)
Egy 14 éves lány
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2009. máj. 10. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!