Nektek mennyi ideig tart egy kakilás?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 21:42
1/10 anonim válasza:
Ha viszem a telóm, vagy újságot, akkor fél óra. Ha nem, akkor 10 perc.
2/10 anonim válasza:
Fél óra után már annyira zsibbadni kezd a lábam, hogy muszáj felállnom.
4/10 anonim válasza:
kb 3 perc. mostanában nem is szeretek felette újságot nézegetni vagy telefonálni mert nem bírom szagolni az illatot" ! ezért mihamarabb próbálok vele végezni, egy kis dőlöngéssel rásegítek h könnyebben csússzon ki :)
6/10 anonim válasza:
Néhány perc alatt elintézem. Nem bírom a szagot.
7/10 anonim válasza:
Regen szenvedos volt, akar 10-15 percig is gornyedtem.
Amiota rendesen kajalok, naponta 2x 3x megyek es kb. 3perc alatt vegzek.
8/10 A kérdező kommentje:
azért kell mert nekem 10 perc és azt mondják hogy az sok. Csak kíváncsi voltam, hogy másnak is annyi-e.
2011. nov. 18. 13:29
9/10 anonim válasza:
Ha viszem magammal a telot, akkor nekem is annyi :)
10/10 anonim válasza:
Jesszus! Akkor nekem valami komoly bajom lehet, mert én törléssel együtt is egy, vagy legfeljebb két perc alatt végzek.
Dülöngélnem sem kell. Ahogy ráülök, azonnal szinte magától kijön. Olvasgatni, meg telefonálni szerintem van ennél sokkal kellemesebb hely is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!